Microsoft Teams in de lucht! En nu...?

Microsoft Teams in de lucht! En nu...?

Lara Schout Leestijd 5 minuten 7 april 2020

Veel organisaties hebben de afgelopen weken de eerste ervaringen opgedaan met Microsoft TEAMS. Alles is ontzettend snel opgestart. Complimenten daarvoor. Nu de eerste uitdagingen zijn overwonnen, is het belangrijk om goede afspraken te maken voor het gebruik van MS-teams om het onderlinge samenwerken, de productiviteit en performance optimaal te benutten.

Samen met een paar collega’s van VX Company hebben wij een aantal TIPS&TRICKS geformuleerd die helpen om overzichtelijk en veilig gebruik te blijven maken van Teams. Wij helpen u graag verder met het succesvol gebruik van MS Teams!

Arlande is Adoptie Changemanagement Partner van Microsoft.

Image removed.

Lara Schout

Lara Schout

Verander- en procesmanager, gespecialiseerd in het begeleiden van organisaties en haar medewerkers in het ontwerpen, optimaliseren en implementeren van bestaande en nieuwe processen.

06-15956881 lschout@arlande.nl Bekijk profiel

Medeauteurs

Suzanne Jongerius
Het verbeteren en veranderen van processen, organisaties, afdelingen en teams is essentieel om de gewenste doelen te bereiken. Ik ben mensgericht en een organisator en zorg samen met de organisatie voor een mooi resultaat.
Roxane Vercauteren
Ik help organisaties wendbaarder te worden. Wendbaar zijn gaat verder dan een agile manier van werken: het zit verweven in je ambitie, processen, technologie en juist ook in de manier waarop je met elkaar omgaat en plezier hebt.